12.12.2016: “Gala Premiilor de Excelenţă în Educaţie şi Cercetare la UTCB”

Luni, 12 decembrie 2016, de la ora 16:00, la sediul din Bd. Lacul Tei nr.122-124, sector 2, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) organizează cu sprijinul Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC) Gala Premiilor de Excelenţă în Educaţie şi Cercetare la UTCB”. Evenimentul va avea loc în amfiteatrul I.2 din clădirea Facultății de Construcții Civile, Industriale și Agricole.

Pornind de la dimensiunea socială a învăţământului superior şi de la nevoia societăţii de a beneficia de servicii educaţionale şi de cercetare de calitate în domeniul construcţiilor pentru dezvoltarea sa sustenabilă, misiunea fundamentală asumată de  Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti este aceea de a fi un centru naţional de formare a noilor generaţii de specialişti şi de cercetare ştiintifică performantă în domeniile construcţiilor, protecţiei seismice a acestora, construcţiei căilor de comunicaţii, instalaţiilor, utilajelor de construcţii, măsurătorilor terestre, protecţiei mediului, ingineriei urbane şi altele.

Industria de construcţii este principalul beneficiar al proceselor educaţionale şi de cercetare ale UTCB şi de aceea legătura cu mediul de afaceri – acolo unde majoritatea absolventilor Universitatii isi vor pune in aplicare cunostintele dobandite iar cercetarea isi va arata roadele – este extrem de importantă pentru pregătirea specialiştilor, respectând cerințele de inserţie pe piața muncii.

La eveniment vor participa cadre didactice universitare, studenți, oameni de afaceri, mass-media.

Agenda Galei Premiilor de Excelenţă în Educaţie şi Cercetare la UTCB

Comunicat post eveniment

Media contact:

Neagu Ancuta
ancuta.neagu@utcb.ro

Zenaida Lazar
office@fed-psc.ro
0726138663